Карелия Финляндия Прибалтика

+7 (8142) 565046
+7 911 405 2000

Elisabeth Kontomanou (Ruotsi) ja Vladimir Shafranov (Ahvenanmaa)

 

 

Elisabeth Kontomanou - vokaali (Tukholma, Ruotsi).

Elisabeth Kontomanou on laulaja ja säveltäjä Tukholmasta, Ruotsista.

Hän on kotoisin Pariisista. Kreikkalaiset ja afrikkalaiset juuret muovasivat hänen vilkkaan temperamenttinsa.

Elisabeth on esintynyt menestyksekkäästi Euroopan ja Amerikan kuuluisilla näyttämöillä. Hän on yhteistyössä parhaiden muusikkojen kanssa (Sam Newsome, Leon Parker, Ari Hoenig, JD Allen, Jean-Michel Pilc, Michel Legrand, Mike Stern (Miles Davis), John Scofield, Jon Hicks (RIP), Alain Jean-Marie, Biréli Lagrène, Paco Seri, Red Mitchell, Yves Candela, Néné (Hermeto Pascual, Egberto Gismonti), Jean-Michel Pilc, Andy Milne, Thomas Bramerie, John Scofield, Daryll Hall, Donald Kontomanou, Tom Harrell, Geri Allen).

Elisabeth tuli tunnetuksi ensi kerran Pariisin festivaalissa “La Defense”. Vuonna 1999 hän on nimitetty kilpailuun “Django d’Or Award”. Vuonna 2006 hän sai palkinnon musiikkikilpailussa "La Victoire de la Musique".

Lauluja laulaa eri hengen ja luomisen ajan lauluja. Hänen ohjelmistossaan on sekä Herold Arlenin  klassinen jazz “I Gotta Right to Sing the Blues” että kuuluisan ranskalaisen säveltäjän ja esittäjän Sasha Distelin “The Good Life” ja Luiz Bonfán tunteellinen bossa nova “Will Love Stay in my Heart”.

Elisabethin vokaalin tekniikka on hyvin monipuolinen. Hän voi laulaa sekä perinteistä jazzia että bluesta ja scat-lauluja hänen äänisävelalueellaan.

Vuonna 2006 Elisabeth Kontomanou on nimitetty vuoden parhaaksi jazzlaulajaksi Ranskassa, hänellä myös oli arvostettuja palkintoja aikaisemmin.

Elisabeth Kontomanou esittää hänen sepittämiä lauluja, joiden musiikki on myös mielenkiintoista.

Elisabeth antaa mahdollisuutta esittää oma ammattitaitoa hänen kumppaneilleen, jotka ovat huomattava jazzkitaristi John Scofield ja erittäin mielenkiintoinen sopraanosaksofonisti Sam Newsome.

Hän osallistui toisten bändien osallistujana erilaisiin festivaaleihin esimerkiksi JVC Jazz Festival (USA), Montrealin Jazz Festival (Kanada), Pohjanmeri Jazz Festival (Alankomaat) ja muut.

Diskografia:

1993 - Elisabeth Kontomanou

(EMP/Harmonia Mundi)

1999 - Embrace

(Steeple Chase)

2000 - Hands and Incantation (feat. j-M Pilc)

(Steeple Chase)

2004 - Midnight Sun

(PlusLoin Music)

2005 - Waitin' for Spring

(PlusLoin Music)

2007 - Back to My Groove

(PlusLoin Music)

2008 - Brewin' the Blues (feat. L Courthaliac)

(PlusLoin Music)

2009 - Siren Song: Live at Arsenal

(PlusLoin Music)

2012 - Secret Of The Wind (feat. Geri Allen)

(PlusLoin Music)

2014 - Amoureuse

(PlusLoin Music)

2015 - Happy People (to be released)

As a Special Guest

1997 - Cornelius Claudio Kreuch “Scoop"

(Act)

1998 - Leon Parker - Awakening

(Sony music)

1998 - Sam Newsome and Global Unity

(Colombia/Sony)

1999 - James Hurt - Dark Grooves, Mystical Rhythms

(Blue Note)

1999 - Sam Newsome - The Tender Side of Sammy Straight horn

(Steeple Chase)

 

#KalevalaMusicWheel

 

 

Vladimir Shafranov - piano (Ahvenanmaa).

Vladimir Shafranov on erilaisten musiikkipalkintojen voittaja. Hänen musiikkilevynsä myydään suuria painoksia koko maailmassa.

Hienostunut lyriikka, lumoava rytmi, tyylikäs pianomusiikki esittävät loistavaa pianistia Vladimir Shafranovaa. Hänen tunnepitoinen soittonsa ei jättänyt välinpitämättömäksi erilaisista maista jazzmusiikin harrastajia. New Yorkin, Euroopan ja Japanin klubit taputtivat muusikolle. Monet pianistia voisivat kadehtia hänen uraansa. Voi nimittää paljon kuuluisia jazzmuusikkoja, joiden kanssa Vladimir soitti.

Vladimir Shafranov opiskeli Leningradin konservatoriossa ja Rimski-Korsakovin koulussa. Hänen tyylinsä on perinteisen venäläisen ja neuvostokoulujen piirteiden ja Monhetanin jazzhengen ja sen kuuluisin klubien («Telonius Monk» ja  «Shopen») yhdistäminen.

#KalevalaMusicWheel

 

 

Projektimme

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

© 2009 Around.ru

Все права защищены